Introduction

Domina Stockholm“discipline is the instant willingness and obedience to all orders (…) the ability to do the right thing even when no one is watching or suffer the consequences of guilt which produces pain in our bodies, through pain comes discipline” United states marine corps.

Välkommen till Miss Naima!

Jag arbetar som professionell domina i Stockholm och tar emot klienter från hela världen. Jag tillhör en av mycket få seriösa utövare inom detta yrke i Sverige, söker du kvalitativa bdsm-sessioner ska du komma till mig.

Varför man besöker en pro-domina, eller dominatrix (vanlig beteckning internationellt) kan bottna i många olika anledningar, t.ex. kanske du har ett stort kontrollbehov i ditt liv och längtar efter att få släppa på kontrollen hos någon, du kanske är en väldigt hämmad och blyg person (sexuellt men även i ditt vardagliga liv) och vill ha hjälp med att förändra detta, du kanske hela livet har haft en längtan efter att underkasta dig en stark kvinna men vet inte hur, du kanske har någon speciell fetisch och har svårt för att hitta någon som förstår och vill hjälpa dig att leva ut denna, eller så har du bara väldigt höga krav på den som dominerar dig och är villig att betala en slant för att få det absolut bästa. Jag kan hjälpa dig med allt detta.

Dominans handlar mycket om psykologi. För att bli en skicklig domina räcker det inte att man kan hantera en piska, man måste också förstå psykologin bakom och kunna läsa olika individer för att leverera en bra session. Professionell dominans kan innebära extrema tillvägagångssätt med smärtträning, förnedring och disciplinträning, men trots detta ska bra dominans aldrig vara nedbrytande, det ska innebära positiva upplevelser som i slutändan gör dig starkare och tryggare som person i takt med att du vågar mer och utvecklas. Du kommer att upptäcka en ny dimension i ditt liv och lära känna dig själv på ett djupare plan.

De klienter jag väljer att ta emot erbjuder jag specialanpassade program för bästa möjliga personliga utveckling. Jag söker främst regelbundet återkommande klienter som jag kan utveckla en långvarig och djupare relation med. För att bli medlem i mitt exklusiva sällskap behöver du först visa mig att du är en seriös sökande. Läs igenom texterna på min sida noggrant innan du kontaktar mig så du vet vilka regler som gäller och vilka krav jag har på dig.

Nyheter

Bokning av sessioner

2014/10/14

För närvarande har jag en väntetid på cirka 4 veckor för en bokning av en session, tiderna i november och december månad håller redan på att gå åt så sitter du och funderar på att boka en session det här året föreslår jag att du passar på medan du har chansen. När tiderna tagit slut för detta år kommer jag att börja sätta upp folk på en kö-lista för bokningar efter jul och nyår.

Nytt galleri

2014/07/14

Så är Miss Naima återigen tillbaka efter en skön semester. Med det bjuder jag på en del nya bilder i mitt Galleri, ta en titt där och är det något som lockar är du välkommen att höra av dig för att boka in ditt livs äventyr.

Semester

2014/05/09

Miss Naima kommer att ha semester vecka 25 (13 Juni-22 juni), 27-28 (30 juni-13 Juli) den här sommaren och kommer då inte att var tillgänglig för bokningar. Ni är välkomna att boka in er övriga veckor.

Mistress Ekatarina Romanovich på besök

2014/05/09

Den 13e Maj samt 16e Maj finns det möjlighet att boka in en session hos den vackra Mistress Ekatarina Romanovich i min studio. Hon bor och jobbar i huvudsak annars i Los Angeles och New York men är här på besök nästa vecka. Kika in på hennes hemsida för mer information och möjlighet att boka en session http://www.ekatarinaromanovich.com/Ekatarina_Romanovich/BIOGRAPHY.html.

Lyssna på Miss Naima i sveriges radio, P3

2014/03/25

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/346830?programid=3940

Nyhetsbrev Mars

2014/03/15

Mars månads nyhetsbrev har skickats ut. Känner du att du skulle vilja ta del av den senaste informationen, säg gärna till mig så skriver jag upp dig på utskickslistan då det kan hända att min lista inte är komplett. Nyhetsbreven är enbart till för mina klienter. Självklart är din mail-adress skyddad så tveka inte att ta kontakt med mig.