Introduction

Miss Naima- Introduktion”discipline is the instant willingness and obedience to all orders (…) the ability to do the right thing even when no one is watching or suffer the consequences of guilt which produces pain in our bodies, through pain comes discipline” United states marine corps.

Välkommen till Miss Naima!

Jag arbetar som professionell domina i Stockholm och tar emot klienter från hela världen. Jag tillhör en av mycket få seriösa utövare inom detta yrke i Sverige, söker du kvalitativa bdsm-sessioner ska du komma till mig.

Varför man besöker en pro-domina, eller dominatrix (vanlig beteckning internationellt) kan bottna i många olika anledningar, t.ex. kanske du har ett stort kontrollbehov i ditt liv och längtar efter att få släppa på kontrollen hos någon, du kanske är en väldigt hämmad och blyg person (sexuellt men även i ditt vardagliga liv) och vill ha hjälp med att förändra detta, du kanske hela livet har haft en längtan efter att underkasta dig en stark kvinna men vet inte hur, du kanske har någon speciell fetisch och har svårt för att hitta någon som förstår och vill hjälpa dig att leva ut denna, eller så har du bara väldigt höga krav på den som dominerar dig och är villig att betala en slant för att få det absolut bästa. Jag kan hjälpa dig med allt detta.

Dominans handlar mycket om psykologi. För att bli en skicklig domina räcker det inte att man kan hantera en piska, man måste också förstå psykologin bakom och kunna läsa olika individer för att leverera en bra session. Professionell dominans kan innebära extrema tillvägagångssätt med smärtträning, förnedring och disciplinträning, men trots detta ska bra dominans aldrig vara nedbrytande, det ska innebära positiva upplevelser som i slutändan gör dig starkare och tryggare som person i takt med att du vågar mer och utvecklas. Du kommer att upptäcka en ny dimension i ditt liv och lära känna dig själv på ett djupare plan.

De klienter jag väljer att ta emot erbjuder jag specialanpassade program för bästa möjliga personliga utveckling. Jag söker främst regelbundet återkommande klienter som jag kan utveckla en långvarig och djupare relation med. För att bli medlem i mitt exklusiva sällskap behöver du först visa mig att du är en seriös sökande. Läs igenom texterna på min sida noggrant innan du kontaktar mig så du vet vilka regler som gäller och vilka krav jag har på dig.

Nyheter

Nyhetsbrev december

2015/12/06

Nyhetsbrev för december månad har skickats ut med information om den senaste tidens förändringar kring bokningar. Om du är en befintlig kund till Miss Naima och inte har fått detta till din mail kan du kontakta mig så sätter jag upp dig på utskickslistan. Du kan också titta i din skräppost om mailet har råkat hamna där.

Stopp för nya klienter

2015/11/24

Från och med dagens datum kommer jag inte att ta emot nya klienter på ett tag framåt utan enbart erbjuda sessioner för mina befintliga kunder. Är du en befintlig kund och har registrerat dig för nyhetsbrev, kommer du att få ett nyhetsbrev via mail under veckan som kommer med mer info. Det finns en möjlighet att jag kommer att ta emot nya kunder nästa sommar igen, i sådana fall kommer ny information ut på hemsidan kring detta.

problem med domäner och mail

2015/08/12

På grund av strul med mitt nuvarande webhotell har jag min hemsida nu tillfälligt på domänen www.missnaima.eu. Under ett par dagar framåt kommer det ske en del arbete med både hemsidan och omdirigering av mail-servern vilket kan medföra att det kan vara svårt att kontakta mig. Har skapat en tillfällig mail-adress info@missnaima.eu som jag nås på tills problemet är löst. Jobbar på att åtgärda detta så snart som möjligt, tack för er förståelse.

Semester

2015/08/03

Vecka 34-35 (17e aug-28e aug) har Miss Naima semester och kan ej ta emot för sessioner eller svara på mail. Bokningsförfrågningar som inkommer under dessa veckor kommer att besvaras i turordning från den 31a aug.

Intervju med Miss Naima i Expressen söndag

2015/07/06

Om du är nyfiken på att veta mer om Miss Naima kan du nu läsa en intervju gjord av Katerina Janoch i Expressens helgmagasin som finns att köpa den 5e- 11e Juli i butik.

Nyhetsbrev december

2014/12/20

December månads nyhetsbrev har skickats ut. Känner du att du skulle vilja ta del av den senaste informationen, säg gärna till mig så skriver jag upp dig på utskickslistan då det kan hända att min lista inte är komplett. Nyhetsbreven är enbart till för mina klienter. Självklart är din mail-adress skyddad så tveka inte att ta kontakt med mig.