Introduction

Domina Stockholm“discipline is the instant willingness and obedience to all orders (…) the ability to do the right thing even when no one is watching or suffer the consequences of guilt which produces pain in our bodies, through pain comes discipline” United states marine corps.

Välkommen till Miss Naima!

Jag arbetar som professionell domina i Stockholm och tar emot klienter från hela världen. Jag tillhör en av mycket få seriösa utövare inom detta yrke i Sverige, söker du kvalitativa bdsm-sessioner ska du komma till mig.

Varför man besöker en pro-domina, eller dominatrix (vanlig beteckning internationellt) kan bottna i många olika anledningar, t.ex. kanske du har ett stort kontrollbehov i ditt liv och längtar efter att få släppa på kontrollen hos någon, du kanske är en väldigt hämmad och blyg person (sexuellt men även i ditt vardagliga liv) och vill ha hjälp med att förändra detta, du kanske hela livet har haft en längtan efter att underkasta dig en stark kvinna men vet inte hur, du kanske har någon speciell fetisch och har svårt för att hitta någon som förstår och vill hjälpa dig att leva ut denna, eller så har du bara väldigt höga krav på den som dominerar dig och är villig att betala en slant för att få det absolut bästa. Jag kan hjälpa dig med allt detta.

Dominans handlar mycket om psykologi. För att bli en skicklig domina räcker det inte att man kan hantera en piska, man måste också förstå psykologin bakom och kunna läsa olika individer för att leverera en bra session. Professionell dominans kan innebära extrema tillvägagångssätt med smärtträning, förnedring och disciplinträning, men trots detta ska bra dominans aldrig vara nedbrytande, det ska innebära positiva upplevelser som i slutändan gör dig starkare och tryggare som person i takt med att du vågar mer och utvecklas. Du kommer att upptäcka en ny dimension i ditt liv och lära känna dig själv på ett djupare plan.

De klienter jag väljer att ta emot erbjuder jag specialanpassade program för bästa möjliga personliga utveckling. Jag söker främst regelbundet återkommande klienter som jag kan utveckla en långvarig och djupare relation med. För att bli medlem i mitt exklusiva sällskap behöver du först visa mig att du är en seriös sökande. Läs igenom texterna på min sida noggrant innan du kontaktar mig så du vet vilka regler som gäller och vilka krav jag har på dig.

Nyheter

Lyssna på Miss Naima i sveriges radio, P3

2014/03/25

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/346830?programid=3940

Nyhetsbrev Mars

2014/03/15

Mars månads nyhetsbrev har skickats ut. Känner du att du skulle vilja ta del av den senaste informationen, säg gärna till mig så skriver jag upp dig på utskickslistan då det kan hända att min lista inte är komplett. Nyhetsbreven är enbart till för mina klienter. Självklart är din mail-adress skyddad så tveka inte att ta kontakt med mig.

Ny lokal- nya möjligheter!

2014/02/17

Se till att du inte missar chansen att boka en session till mina nya lokaler i mars månad, du kan redan nu boka en session från 10e mars och framåt. Min nya lokal kommer att bli en modern kinky klinik med nya möbler och en massa möjligheter för avancerade bdsm-lekar. Ser fram emot att höra från dig!

Bokningsbara tider i februari

2014/02/10

I slutet på februari flyttar jag till nya lokaler och någon vecka under denna övergång kommer det inte att gå att boka tider hos mig. I nuläget finns det lediga tider kvar 12-14 feb, 17-22 feb samt 24 feb. Mellan 25e feb och 2a mars kommer det inte att gå att komma till mig för sessioner och det är möjligt att det kommer behövas några dagar till in i Mars för att renovera klart och iordningställa nya lokalen. Kommer närmare besked om detta framöver. Är du en klient till mig eller önskar bli det och vill få tillgång till den senaste informationen kring Miss Naima och min verksamhet kan du ansöka om att få nyhetsbrev skickat till dig, maila mig om du är intresserad av detta.

Semester

2013/12/22

Miss Naima är på semester 22-27dec samt 6-10 jan. Det går självklart att skicka bokningsförfrågningar även under denna tid men mailsvar kan dröja.

Nyhetsbrev December månad

2013/12/15

December månads nyhetsbrev har skickats ut. Känner du att du skulle vilja ta del av den senaste informationen, säg gärna till mig så skriver jag upp dig på utskickslistan då det kan hända att min lista inte är komplett. Nyhetsbreven är enbart till för mina klienter. Självklart är din mail-adress skyddad så tveka inte att ta kontakt med mig.