Introduction

Miss Naima- Introduktion”discipline is the instant willingness and obedience to all orders (…) the ability to do the right thing even when no one is watching or suffer the consequences of guilt which produces pain in our bodies, through pain comes discipline” United states marine corps.

Välkommen till Miss Naima!

Jag arbetar som professionell domina i Stockholm och tar emot klienter från hela världen. Jag tillhör en av mycket få seriösa utövare inom detta yrke i Sverige, söker du kvalitativa bdsm-sessioner ska du komma till mig.

Varför man besöker en pro-domina, eller dominatrix (vanlig beteckning internationellt) kan bottna i många olika anledningar, t.ex. kanske du har ett stort kontrollbehov i ditt liv och längtar efter att få släppa på kontrollen hos någon, du kanske är en väldigt hämmad och blyg person (sexuellt men även i ditt vardagliga liv) och vill ha hjälp med att förändra detta, du kanske hela livet har haft en längtan efter att underkasta dig en stark kvinna men vet inte hur, du kanske har någon speciell fetisch och har svårt för att hitta någon som förstår och vill hjälpa dig att leva ut denna, eller så har du bara väldigt höga krav på den som dominerar dig och är villig att betala en slant för att få det absolut bästa. Jag kan hjälpa dig med allt detta.

Dominans handlar mycket om psykologi. För att bli en skicklig domina räcker det inte att man kan hantera en piska, man måste också förstå psykologin bakom och kunna läsa olika individer för att leverera en bra session. Professionell dominans kan innebära extrema tillvägagångssätt med smärtträning, förnedring och disciplinträning, men trots detta ska bra dominans aldrig vara nedbrytande, det ska innebära positiva upplevelser som i slutändan gör dig starkare och tryggare som person i takt med att du vågar mer och utvecklas. Du kommer att upptäcka en ny dimension i ditt liv och lära känna dig själv på ett djupare plan.

De klienter jag väljer att ta emot erbjuder jag specialanpassade program för bästa möjliga personliga utveckling. Jag söker främst regelbundet återkommande klienter som jag kan utveckla en långvarig och djupare relation med. För att bli medlem i mitt exklusiva sällskap behöver du först visa mig att du är en seriös sökande. Läs igenom texterna på min sida noggrant innan du kontaktar mig så du vet vilka regler som gäller och vilka krav jag har på dig.

Nyheter

Sista sommaren

2016/06/11

Sommaren 2016 blir sista möjligheten att boka in en session med Miss Naima, i mitten på Juli kommer jag att flytta och därmed lägga ner min studio. Hemsidan kommer att finnas kvar ett tag till men det kommer alltså inte finnas möjlighet att boka in en session irl med Miss Naima. Ett nyhetsbrev skickades ut idag 11e Juni med information. Sessionstiderna i Juni och Juli är nästan slut nu, är du intresserad av att sätta upp dig på väntelista kan du höra av dig till mig. Det händer att jag får avbokningar ibland och då hör jag av mig till de som har visat intresse.

Bokningsbara tider i sommar!

2016/03/23

Det har ju varit stopp för nya kunder hittills det här året men i sommar kommer det finnas möjlighet att boka in sig på sessioner även för de som inte har haft äran att träffa mig tidigare. Lediga tider/dagar i skrivande stund är 27e Juni, 29e Juni, 30 Juni 10.00-12.00, 1 Juli, 4e-5e Juli, 6e Juli 9.30-11.30 samt 7e Juli. Det som gäller generellt är session antingen fm med start 10.00, eftermiddag med start 13.00-14.00 eller kväll med start 16.00-17.00. Bokar du en längre session (4h eller längre är det mer flexibelt med starttid).

Om du är intresserad av att boka en session under någon av dessa dagar, skicka en förfrågan med en utförlig presentation av dig själv, dina tidigare erfarenheter inom bdsm, dina huvudintressen inom bdsm och annan relevant information som kan vara bra för mig att veta. Jag svarar på alla seriösa förfrågningar och bokar in löpande så det är bra om du lämnar förslag på flera av dessa tider för större chans att få till en bokning.

/Miss Naima

Nyhetsbrev december

2015/12/06

Nyhetsbrev för december månad har skickats ut med information om den senaste tidens förändringar kring bokningar. Om du är en befintlig kund till Miss Naima och inte har fått detta till din mail kan du kontakta mig så sätter jag upp dig på utskickslistan. Du kan också titta i din skräppost om mailet har råkat hamna där.

Stopp för nya klienter

2015/11/24

Från och med dagens datum kommer jag inte att ta emot nya klienter på ett tag framåt utan enbart erbjuda sessioner för mina befintliga kunder. Är du en befintlig kund och har registrerat dig för nyhetsbrev, kommer du att få ett nyhetsbrev via mail under veckan som kommer med mer info. Det finns en möjlighet att jag kommer att ta emot nya kunder nästa sommar igen, i sådana fall kommer ny information ut på hemsidan kring detta.

problem med domäner och mail

2015/08/12

På grund av strul med mitt nuvarande webhotell har jag min hemsida nu tillfälligt på domänen www.missnaima.eu. Under ett par dagar framåt kommer det ske en del arbete med både hemsidan och omdirigering av mail-servern vilket kan medföra att det kan vara svårt att kontakta mig. Har skapat en tillfällig mail-adress info@missnaima.eu som jag nås på tills problemet är löst. Jobbar på att åtgärda detta så snart som möjligt, tack för er förståelse.

Semester

2015/08/03

Vecka 34-35 (17e aug-28e aug) har Miss Naima semester och kan ej ta emot för sessioner eller svara på mail. Bokningsförfrågningar som inkommer under dessa veckor kommer att besvaras i turordning från den 31a aug.